Atelier Aventurijn

Voor avontuurlijke tekenlessen en workshops!

Samen tekenen

Samen tekenen en/of schilderen met jouw (klein)kind, hoe leuk is dat? Een hele ochtend of middag samen creatief bezig zijn en aan het einde met een mooi ingelijst kunstwerk en mooie herinneringen weer naar huis gaan. Ze zijn lang niet geweest, maar nu kan ik deze workshop weer aanbieden voor kleine groepjes. De opdrachten zijn laagdrempelig, dus ook al vind je misschien dat je niet zo goed bent in tekenen, ook jij kunt hieraan mee doen!


De workshops zijn op:

Zaterdag 23 april 10.30-12.30/13.00 uur  VOL!

Zaterdag 9 juli 10.30-12.30/13.00 uur VOL!

Woensdag 13 juli 10.30-12.30/13.00


De kosten zijn 45 euro per duo ( inclusief lijst, alle materialen, drinken en wat lekkers) Een extra kind is 7,50 extra.

Met onderstaande knop kun je je inschrijven. 

Inschrijven

Workshops voor volwassenen

Er is veel animo voor de creatieve cursussen voor volwassenen, helaas zitten deze vol. Daarom heb ik een aantal workshops bedacht voor dit najaar. Voor de workshops geldt hetzelfde als voor de tekenlessen. De workshops zijn voor beginners, mensen die het leuk vinden om creatief bezig te zijn en verschillende technieken willen uitproberen. Je hoeft er niet goed voor te kunnen tekenen! Dat laat ik je graag zien. Doe je ook eens mee?

Omgekeerd schilderen met acrylverf

Ik heb lang zitten denken hoe ik deze workshop moet noemen. Ik zal het uitleggen. 

We gaan met acrylverf werken op papier. Eerst beschilderen we het hele papier met allerlei kleuren en patronen. Daarna tekenen we op de achtergrond wat we willen zien, en verven daaromheen alle delen weg die we niet meer willen zien. Hierdoor komt onze tekening naar voren. Snap je het nog?

In de workshop laat ik verschillende voorbeelden zien, zodat jij aan de slag kunt met deze bijzondere techniek. Je kunt met deze techniek alle kanten op qua onderwerp. Bv een tak met vogels, een boom, maar ook een vaas bloemen werkt heel goed.

De kosten voor de workshop zijn 35 euro per persoon.