Atelier Aventurijn

Voor avontuurlijke tekenlessen en workshops!

Volwassen cursus.

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en om je creativiteit verder te ontwikkelen? Of om een avond voor jezelf te hebben, en te ontspannen door creatief bezig te zijn? In deze cursus laat ik je kennismaken met verschillende materialen en technieken. Iedere twee weken een avond voor jezelf in een cursus waarbij niet de techniek centraal staat, maar het ontdekken, ontspannen en verrast worden! Plezier in het creƫren staat voorop. Ontdek zelf wat het beste bij je past en wat jij het fijnste vind om te doen. Met deze cursus krijgt je creativiteit een boost en krijg je genoeg tips om hier thuis mee verder te gaan. Tekenervaring is echt niet nodig.

In de cursus werken we met verschillende materialen waaronder, pastelkrijt, ecoline, potloden, waterverf, oliekrijt etc. We gaan nat in nat werken, onze eigen boom maken, spelen met materialen en technieken, en af en toe zal er ook een kunstenaar aan bod komen.

De opdrachten zijn laagdrempelig, iedereen kan eraan meedoen. De cursussen zitten op het moment allemaal vol. Er worden wel regelmatig workshops gegeven aan volwassenen. Binnenkort komen er nieuwe workshops voor volgend jaar op de website.